Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kom marlon234
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić begaat een overtreding. Matošević raakt geblesseerd tijdens het duel. Stević met een snel genomen vrije trap. Šurbatović controleert de bal met de borst. Vukanović is nu in balbezit. Vukanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Damjanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović speelt de bal door. Daar is Puričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puričević draait met de bal, schiet en ... Đukelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojčić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bušković de bal onder controle te krijgen. Puričević rent richting de bal. Puričević schiet op doel. Đukelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom - marlon234 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 56%, marlon234 44%.
Kom - marlon234 0:1

53e minuut.
Vojčić probeert naar een medespeler te passen. Vulović rent richting de bal. Vulović passt de bal zonder na te denken. Dapčević is nu in balbezit. Dapčević haalt uit met een fantastische trap. Đukelić bokst de bal weg.

55e minuut.
Daar is Matošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matošević met een sublieme pass. Vojčić geeft de bal voor. Puričević rent richting de bal. Puričević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojčić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bušković. Bušković krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Bušković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušković rent richting de bal. Vukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kom - marlon234 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 57%, marlon234 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kom - marlon234 1:1
Kom