Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyeng Kwooma Bukgong Heesong
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Inworp. Soo-Byung met een snelle inworp. Kyu-Kyung rent richting de bal. Tae-Li onderschept slim de pass. Tae-Li draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wang-Lin heeft problemen om de bal te vangen. Wang-Lin schiet op doel. Soo-Byung kopt de bal weg. Tae-Li is nu in balbezit. Tae-Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tae-Li is nu in balbezit. Tae-Li geeft een hoge lob. Soo-Byung kopt de bal weg. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyeng Kwooma - Bukgong Heesong 1:0

42e minuut.
Dae-Ui is nu in balbezit. Sun-Soo onderschept slim de pass. Sun-Soo met een sublieme pass. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyeng Kwooma 51%, Bukgong Heesong 49%.
Anyeng Kwooma - Bukgong Heesong 1:0

46e minuut.
Sun-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Kwo verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Kwo geeft een hoge lob. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kyu-Hyun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tae-Li rent richting de bal. Kyu-Kyung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tae-Li. Kyu-Kyung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kyu-Kyung met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wang-Park met de inworp. Klungelig pakt Sun-Soo de bal. Dae-Ui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dae-Ui krijgt een gele kaart. Sun-Soo raakt geblesseerd tijdens het duel. Sun-Soo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anyeng Kwooma - Bukgong Heesong 1:1

74e minuut.
Ling-Young geeft de bal voor. Soo-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tae-Doo. Tae-Doo krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Joon-Kyung met een snelle inworp. Sun-Kun is nu in balbezit. Sun-Kun geeft een lange en hoge pass. Jee-Kyung heeft problemen om de bal te vangen. Chyuong is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyeng Kwooma 63%, Bukgong Heesong 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyeng Kwooma - Bukgong Heesong 1:1