Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyeng Kwooma Poohang Heemingjo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Hiu-Seng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doo-Lee komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Chyu-Kin met een snelle inworp. Tae-Li rent richting de bal. Cheng-Lim begaat een overtreding. Cheng-Lim krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Tae-Li heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Park is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dae-Ui. Dae-Ui krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tae-Li rent richting de bal. Cheng-Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Lim speelt de bal door. Habuko rent richting de bal. Habuko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Habuko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sun-Hyun de bal. Park-Kwo rent richting de bal. Sun-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Hyun draait met de bal, schiet en ... Hokate bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cheng-Lim onderschept slim de pass. Cheng-Lim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lo-Kang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sun-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Park-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Kin rent richting de bal. Chyu-Kin passt de bal in één keer door. Sun-Hyun rent richting de bal. Sun-Hyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyeng Kwooma - Poohang Heemingjo 0:1

25e minuut.
Park-Kwo rent richting de bal. Habuko onderschept slim de pass. Habuko passt de bal zonder na te denken. Sun-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Hyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lo-Kang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lo-Kang geeft een lange en hoge pass. Yang-Park kopt de bal weg. Daar is Sun-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sun-Hyun haalt uit met een fantastische trap. Hokate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ling-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Kin is nu in balbezit. Chyu-Kin geeft een lange en hoge pass. Sun-Hyun rent richting de bal. Sun-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyeng Kwooma - Poohang Heemingjo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyeng Kwooma 59%, Poohang Heemingjo 41%.
Anyeng Kwooma - Poohang Heemingjo 0:2

53e minuut.
Yang-Park is nu in balbezit. Dae-Ui onderschept slim de pass. Dae-Ui passt de bal zonder na te denken. Tae-Li heeft problemen om de bal te vangen. Tae-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyeng Kwooma - Poohang Heemingjo 1:2

58e minuut.
Son-Doo is nu in balbezit. Dae-Ui rent richting de bal. Dae-Ui geeft een hoge lob. Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anyeng Kwooma - Poohang Heemingjo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyeng Kwooma 40%, Poohang Heemingjo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyeng Kwooma - Poohang Heemingjo 2:2