Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukgong Heesong Poohang Heemingjo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Park rent richting de bal. Cheng-Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Joon-Kyung met een snelle inworp. Kyu-Kyung is nu in balbezit. Kyu-Kyung met een sublieme pass. Wang-Park is nu in balbezit. Wang-Park geeft een lange en hoge pass. Sin-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Hayuon passt de bal met de wreef. Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Heesong - Poohang Heemingjo 1:0

11e minuut.
Wang-Ling speelt de bal door. Habuko is nu in balbezit. Chyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Cheng-Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyuong is nu in balbezit. Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hiu-Seng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayuon met de inworp. Klungelig pakt Cheng-Lim de bal. Cheng-Lim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 40%, Poohang Heemingjo 60%.
Bukgong Heesong - Poohang Heemingjo 1:0

59e minuut.
Cheng-Lim rent richting de bal. Sun-Kun rent richting de bal. Sun-Kun passt de bal met de wreef. Chyuong is nu in balbezit. Chyuong schiet op doel. Sin-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Soo-Byung probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Lim rent richting de bal. Cheng-Lim passt de bal in één keer door. Chyuong is nu in balbezit. Chyuong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Heesong - Poohang Heemingjo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 50%, Poohang Heemingjo 50%.
Bukgong Heesong - Poohang Heemingjo 2:0