Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anyymanam Jeonbuk Tigers
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kyu-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Mong onderschept slim de pass. Kwoon-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Joon-Mong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hotsake komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Son-Lee met de inworp. Soo-Doo rent richting de bal. Soo-Doo speelt de bal door. Chuyen is nu in balbezit. Chuyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kwoon-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Kun probeert naar een medespeler te passen. Hotsake rent richting de bal. Hotsake schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Choi-Kim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yang-Yong met een snelle inworp. Soo-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Doo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kwoon-Li is nu in balbezit. Ling-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Li speelt de bal door. Hotsake bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotsake haalt uit met een fantastische trap. Tae-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cheng-Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hotsake bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotsake schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tae-Lee trapt de bal weg van het doel. Tsun-Lo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kwoon-Li de bal onder controle te krijgen. Hotsake bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotsake draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Harada met een sublieme pass. Son-Lee rent richting de bal. Son-Lee passt de bal zonder na te denken. Hotsake rent richting de bal. Hotsake haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anyymanam 52%, Jeonbuk Tigers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Anyymanam - Jeonbuk Tigers 0:0

53e minuut.
Park-Son met een snelle inworp. Kwoon-Li rent richting de bal. Kwoon-Li geeft een lange en hoge pass. Soo-Doo is nu in balbezit. Soo-Doo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kwoon-Wang geeft een hoge lob. Kwoon-Li is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Park-Do. Park-Do krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hotsake probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsun-Lo rent richting de bal. Tsun-Lo speelt de bal door. Chuyen rent richting de bal. Chuyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tsun-Lo geeft de bal voor. Ling-Li heeft problemen om de bal te vangen. Chuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Doo is nu in balbezit. Soo-Doo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anyymanam - Jeonbuk Tigers 0:1

88e minuut.
Chuyen haalt uit met een fantastische trap. Joon-Gui rent richting de bal. Kyuong-Lee legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kyuong-Lee krijgt een gele kaart. Joon-Gui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soo-Doo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anyymanam - Jeonbuk Tigers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anyymanam 53%, Jeonbuk Tigers 47%.
FC Anyymanam - Jeonbuk Tigers 0:2