Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anyymanam SKFT Mingok
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Harada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Harada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harada krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Joon-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Park begaat een overtreding. Joon-Mong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wang-Lin met een snel genomen vrije trap. Joon-Mong maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwoon-Wong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anyymanam - SKFT Mingok 1:0

42e minuut.
Hiu-Park passt de bal met de wreef. Chuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Do tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Park-Do krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Chyu-Young geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwon-Kun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anyymanam 55%, SKFT Mingok 45%.
FC Anyymanam - SKFT Mingok 1:0

51e minuut.
Chyu-Young rent richting de bal. Ling-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Young onderschept slim de pass. Chyu-Young geeft een lange en hoge pass. Sun-Lee kopt de bal weg. Park-Song kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hiu-Li is nu in balbezit. Harada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Li onderschept slim de pass. Chuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kwoon-Wong trapt de bal weg. Hiu-Park heeft problemen om de bal te vangen. Joon-Mong is nu in balbezit. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwoon-Wong speelt de bal door. Chuyen is nu in balbezit. Chuyen passt de bal zonder na te denken. Hwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anyymanam 57%, SKFT Mingok 43%.
FC Anyymanam - SKFT Mingok 1:0