Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagoso metra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pascal rent richting de bal. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter geeft een lange en hoge pass. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bagoso - metra 1:0

10e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas met een sublieme pass. Quirós rent richting de bal. Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bagoso - metra 2:0

17e minuut.
Naranjo kopt de bal weg. Vegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bramwell is nu in balbezit. Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagoso 53%, metra 47%.
bagoso - metra 2:0

46e minuut.
Vegas controleert de bal met de borst. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés passt de bal met de wreef. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley schiet op doel. Solano bokst de bal weg.

69e minuut.
Garcés geeft een hoge lob. Diez Ríos is nu in balbezit. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley haalt uit met een fantastische trap. Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bagoso - metra 3:0

77e minuut.
Montero met een sublieme pass. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramwell is nu in balbezit. Nimbley onderschept slim de pass. Nimbley draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bagoso - metra 4:0

83e minuut.
Naranjo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esperanza met de inworp. Garcés is nu in balbezit. Garcés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagoso 52%, metra 48%.
bagoso - metra 4:0