Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holaqhace metra
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Aparicio Ostia is nu in balbezit. Aparicio Ostia passt de bal in één keer door. Urane is nu in balbezit. Otero is nu in balbezit. Otero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Prado met een sublieme pass. Urane is nu in balbezit. Urane met een sublieme pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
García met een sublieme pass. Blackman rent richting de bal. Blackman passt de bal zonder na te denken. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
holaqhace - metra 1:0

24e minuut.
Parker met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero draait met de bal, schiet en ... Solano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Parker trapt de bal weg van het doel. Arosemena kopt de bal weg. Aparicio Ostia heeft problemen om de bal te vangen. Pascal is nu in balbezit. Pascal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rosas passt de bal met de wreef. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramwell begaat een overtreding. Bramwell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 41%, metra 59%.
holaqhace - metra 1:0

72e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris speelt de bal door. Arosemena rent richting de bal. Garrido onderschept slim de pass. Garrido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 56%, metra 44%.
holaqhace - metra 1:0