Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
metra holaqhace
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero draait met de bal, schiet en ... Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
metra - holaqhace 0:1

6e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas speelt de bal door. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Blackman speelt de bal door. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane met een sublieme pass. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Naranjo de bal onder controle te krijgen. Otero rent richting de bal. Urane rent richting de bal. Urane draait met de bal, schiet en ... Quirós probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Blackman speelt de bal door. García is nu in balbezit. García met een sublieme pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
García kopt de bal weg. Rosas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garrido rent richting de bal. Garrido schiet op doel. Rosas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman geeft een hoge lob. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
metra - holaqhace 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metra 45%, holaqhace 55%.
metra - holaqhace 0:2

46e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane is nu in balbezit. Urane probeert naar een medespeler te passen. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Arosemena verovert de bal door een tackle van achteren. Arosemena speelt de bal door. Urane rent richting de bal. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Parker met een harde bal richting middenveld. Bramwell kopt de bal weg. Daar is Máñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascal is nu in balbezit. Pascal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Garrido draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Arosemena de bal. Urrutia is nu in balbezit. Garrido onderschept slim de pass. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Urane kopt de bal weg. Klungelig pakt Naranjo de bal. Blackman met een sublieme pass. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metra 35%, holaqhace 65%.
metra - holaqhace 0:2