Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el abuso COMO ESTAS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Alba passt de bal in één keer door. Picado rent richting de bal. Augusto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Picado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montilla legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
el abuso - COMO ESTAS 0:1

18e minuut.
Camaño met de inworp. Mejía rent richting de bal. Camaño rent richting de bal. Camaño draait met de bal, schiet en ... Roberts maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el abuso - COMO ESTAS 1:1

20e minuut.
Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Murillo is nu in balbezit. Murillo passt de bal in één keer door. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Murillo is nu in balbezit. Herrery rent richting de bal. Roberts onderschept slim de pass. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el abuso - COMO ESTAS 2:1

31e minuut.
Montilla probeert naar een medespeler te passen. Picado heeft problemen om de bal te vangen. Roberts onderschept slim de pass. Roberts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Goodin geeft de bal voor. Inworp. Quintana met de inworp. Montilla rent richting de bal. Montilla geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el abuso - COMO ESTAS 2:2

38e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benítez. Benítez krijgt een gele kaart. Penedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Augusto met een snel genomen vrije trap. Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el abuso 45%, COMO ESTAS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el abuso - COMO ESTAS 2:2

53e minuut.
Montilla haalt uit met een fantastische trap. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Alba met een snelle inworp. Gibson is nu in balbezit. Murillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murillo krijgt een gele kaart. Gibson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gibson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Mejía geeft een lange en hoge pass. Camaño is nu in balbezit. Camaño met een sublieme pass. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zagal rent richting de bal. Zagal geeft een lange en hoge pass. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Alba probeert naar een medespeler te passen. Lee met een sublieme pass. Herrery kopt de bal weg. Picado is nu in balbezit. Picado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Herrery passt de bal in één keer door. Gibson is nu in balbezit. Murillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murillo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodin verovert de bal door een tackle van achteren. Goodin passt de bal met de wreef. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kawano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quintana is nu in balbezit. Cerezo begaat een overtreding. Cerezo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el abuso 50%, COMO ESTAS 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el abuso - COMO ESTAS 2:2