Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagoso holaqhace
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Fax onderschept slim de pass. Hunter is nu in balbezit. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bagoso - holaqhace 0:1

26e minuut.
Máñez rent richting de bal. Máñez geeft de bal voor. Arosemena heeft problemen om de bal te vangen. Garcés onderschept slim de pass. Garcés haalt uit met een fantastische trap. Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Nimbley is nu in balbezit. Nimbley draait met de bal, schiet en ... Máñez probeert de bal aan de voet te houden. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rosas rent richting de bal. Nimbley onderschept slim de pass. Nimbley draait met de bal, schiet en ... Parker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Máñez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bagoso - holaqhace 1:1

34e minuut.
Arosemena is nu in balbezit. Garcés onderschept slim de pass. Garcés passt de bal in één keer door. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagoso 46%, holaqhace 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bagoso - holaqhace 1:1

46e minuut.
Urane rent richting de bal. Urane passt de bal in één keer door. Rosas is nu in balbezit. Nimbley onderschept slim de pass. Nimbley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Arosemena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arosemena kopt de bal weg. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane schiet op doel. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Máñez is nu in balbezit. Nimbley onderschept slim de pass. Garcés rent richting de bal. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arosemena is nu in balbezit. Hunter onderschept slim de pass. Hunter speelt de bal door. Garcés is nu in balbezit. Garcés geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Parker trapt de bal weg van het doel. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane begaat een overtreding. Hunter roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hunter kan niet meer verder spelen. Lloreda komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esperanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Blackman passt de bal in één keer door. Urane is nu in balbezit. Urane met een sublieme pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagoso 47%, holaqhace 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bagoso - holaqhace 1:1