Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holaqhace bagoso
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Hunter kopt de bal weg. Daar is Rosas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hunter rent richting de bal. Otero rent richting de bal. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane onderschept slim de pass. Urane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Blackman geeft een lange en hoge pass. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
holaqhace - bagoso 1:0

13e minuut.
Garcés rent richting de bal. Aparicio Ostia verovert de bal door een tackle van achteren. Diez Ríos begaat een overtreding. Diez Ríos krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Salinas met een snelle inworp. Urane is nu in balbezit. Urane probeert naar een medespeler te passen. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
holaqhace - bagoso 2:0

38e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Esperanza rent richting de bal. Esperanza passt de bal in één keer door. Daar is Nimbley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimbley schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Rodríguez passt de bal met de wreef. Esperanza is nu in balbezit. Esperanza geeft de bal voor. Nimbley rent richting de bal. Nimbley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 54%, bagoso 46%.
holaqhace - bagoso 2:0

47e minuut.
Esperanza geeft de bal voor. Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aparicio Ostia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés is nu in balbezit. Garcés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rodríguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lloreda komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Blackman met een snelle inworp. Hunter rent richting de bal. Urane rent richting de bal. Urane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 58%, bagoso 42%.
holaqhace - bagoso 2:0