Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
unikos metra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


28e minuut.
Naranjo speelt de bal door. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal met de wreef. Pascal is nu in balbezit. Pascal schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Austin kopt de bal weg. Daar is Naranjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velardo is nu in balbezit. Velardo haalt uit met een fantastische trap. Solano kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter schiet op doel. Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

32e minuut.
Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido passt de bal met de wreef. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal schiet op doel. Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unikos - metra 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unikos 51%, metra 49%.
unikos - metra 0:1

49e minuut.
Garrido is nu in balbezit. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal zonder na te denken. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Naranjo geeft een hoge lob. Mora kan de bal niet met de borst controleren. Turner onderschept slim de pass. Turner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Mayorga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mayorga krijgt een gele kaart. Chacón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vegas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pascal rent richting de bal. Pascal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gordón de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft de bal voor. Walter is nu in balbezit. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unikos 48%, metra 52%.
unikos - metra 0:1