Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hawkar el abuso
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Forsaythe met een sublieme pass. Chifundo rent richting de bal. Chifundo geeft een lange en hoge pass. Roberts rent richting de bal. Roberts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Goncalves trapt de bal weg. Salazar kopt de bal weg. Kawano probeert de bal aan de voet te houden. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Doeltrap. Lee trapt de bal weg van het doel. Forsaythe met een sublieme pass. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hawkar - el abuso 0:1

27e minuut.
Forsaythe haalt uit met een fantastische trap. Penedo kopt de bal weg. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Augusto speelt de bal door. Klungelig pakt Penedo de bal. Met opzet legt Lombardo zijn tegenspeler op de grond. Lombardo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Forsaythe onderschept slim de pass. Forsaythe passt de bal zonder na te denken. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawkar 64%, el abuso 36%.
hawkar - el abuso 0:1

46e minuut.
Lombardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valderrama komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo passt de bal in één keer door. Calvo rent richting de bal. Forsaythe verovert de bal door een tackle van achteren. Forsaythe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een hoge lob. Mancilla kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gálvez passt de bal zonder na te denken. Otero is nu in balbezit. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cerezo de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hawkar - el abuso 1:1

72e minuut.
Cerezo geeft een lange en hoge pass. Penedo kopt de bal weg. Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawkar 45%, el abuso 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hawkar - el abuso 1:1