Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el abuso hawkar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar met een sublieme pass. Aparicio Ostia probeert naar een medespeler te passen. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio Ostia verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio Ostia probeert naar een medespeler te passen. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el abuso - hawkar 1:0

8e minuut.
Hugués rent richting de bal. Hugués geeft een hoge lob. Camaño kopt de bal weg. Roberts rent richting de bal. Roberts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Martínez met een snelle inworp. Klungelig pakt Lombardo de bal. Lombardo geeft de bal voor. Klungelig pakt Cerezo de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Aparicio Ostia met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo begaat een overtreding. Penedo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Calvo probeert naar een medespeler te passen. Hugués is nu in balbezit. Salazar begaat een overtreding. Salazar krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Aparicio Ostia verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar rent richting de bal. Met opzet legt Augusto zijn tegenspeler op de grond. Augusto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Penedo met de inworp. Hugués geeft de bal voor. Klungelig pakt Calvo de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Penedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Xiaowen onderschept slim de pass. Xiaowen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camaño met de inworp. Murillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el abuso 56%, hawkar 44%.
el abuso - hawkar 1:0

49e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft een hoge lob. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el abuso 49%, hawkar 51%.
el abuso - hawkar 1:0