Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COMO ESTAS bagoso
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Herrery passt de bal zonder na te denken. Gibson is nu in balbezit. Nimbley onderschept slim de pass. Nimbley schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zagal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMO ESTAS - bagoso 0:1

9e minuut.
Lloreda geeft een lange en hoge pass. Herrery heeft problemen om de bal te vangen. Herrery passt de bal in één keer door. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gaitán is nu in balbezit. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla speelt de bal door. Picado is nu in balbezit. Picado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COMO ESTAS - bagoso 1:1

15e minuut.
Gaitán onderschept slim de pass. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrery met een sublieme pass. Montilla is nu in balbezit. Montilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gaitán geeft een lange en hoge pass. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagal. Nimbley moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nimbley kan niet meer verder spelen. Montoya komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Saladino rent richting de bal. Esperanza verovert de bal door een tackle van achteren. Esperanza met een sublieme pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Montilla rent richting de bal. Lloreda rent richting de bal. Montilla is nu in balbezit. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COMO ESTAS - bagoso 2:1

41e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés passt de bal in één keer door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMO ESTAS 39%, bagoso 61%.
COMO ESTAS - bagoso 2:1

57e minuut.
Fax raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quintero komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lloreda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés speelt de bal door. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Alba probeert naar een medespeler te passen. Gibson is nu in balbezit. Gibson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Garcés de bal. Garcés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Herrery rent richting de bal. Herrery passt de bal in één keer door. Quintero probeert naar een medespeler te passen. Montilla is nu in balbezit. Montilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lloreda met een sublieme pass. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMO ESTAS 47%, bagoso 53%.
COMO ESTAS - bagoso 2:1