Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shah warior holaqhace
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Prado speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Met opzet legt Blackman zijn tegenspeler op de grond. Blackman krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Arosemena rent richting de bal. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arosemena zijn tegenspeler op de grond. Arosemena krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Parker met een harde bal richting middenveld. Julio kopt de bal weg. Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. De León tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urrutia raakt geblesseerd tijdens het duel. Urrutia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
shah warior - holaqhace 0:1

42e minuut.
De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. De León tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De León krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shah warior 44%, holaqhace 56%.
shah warior - holaqhace 0:1

49e minuut.
Cole kopt de bal weg. Aldrete is nu in balbezit. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrete verovert de bal door een tackle van achteren. Aldrete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shah warior - holaqhace 1:1

54e minuut.
Vivero rent richting de bal. Urane onderschept slim de pass. Urane passt de bal zonder na te denken. Salinas rent richting de bal. Salinas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Salinas kopt de bal weg. Otero is nu in balbezit. Otero haalt uit met een fantastische trap. Urane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Julio verovert de bal door een tackle van achteren. Julio met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Aldrete rent richting de bal. Aldrete haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Salinas geeft de bal voor. Klungelig pakt Obando de bal. Otero onderschept slim de pass. Otero schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Urane rent richting de bal. Julio onderschept slim de pass. Julio passt de bal zonder na te denken. Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shah warior - holaqhace 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shah warior 38%, holaqhace 62%.
shah warior - holaqhace 2:1