Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
unikos el abuso
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Austin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Walter de bal. Murillo onderschept slim de pass. Murillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Quiroz met een sublieme pass. Sosa is nu in balbezit. Murillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murillo krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Inworp. Camaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gálvez speelt de bal door. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Velardo speelt de bal door. Austin rent richting de bal. Gálvez is nu in balbezit. Austin verovert de bal door een tackle van achteren. Austin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Quiroz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unikos - el abuso 0:1

19e minuut.
Gálvez heeft problemen om de bal te vangen. Walter rent richting de bal. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin draait met de bal, schiet en ... Cerezo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Velardo geeft een hoge lob. Penedo is nu in balbezit. Penedo passt de bal zonder na te denken. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
López raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yatiz komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Roberts rent richting de bal. Yatiz onderschept slim de pass. Murillo onderschept slim de pass. Roberts rent richting de bal. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gordón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penedo rent richting de bal. Penedo schiet op doel. Quiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unikos 50%, el abuso 50%.
unikos - el abuso 0:1

50e minuut.
Walter verovert de bal door een tackle van achteren. Austin is nu in balbezit. Walter rent richting de bal. Walter haalt uit met een fantastische trap. Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Augusto heeft problemen om de bal te vangen. Sosa is nu in balbezit. Austin speelt de bal door. Walter is nu in balbezit. Walter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Murillo rent richting de bal. Murillo geeft een lange en hoge pass. Yatiz heeft problemen om de bal te vangen. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Penedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosa is nu in balbezit. Murillo onderschept slim de pass. Murillo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gordón de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unikos 57%, el abuso 43%.
unikos - el abuso 0:1