Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COMO ESTAS metra
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harris met een snelle inworp. Garrido met een sublieme pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal schiet op doel. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido rent richting de bal. Garrido passt de bal in één keer door. Picado is nu in balbezit. Picado haalt uit met een fantastische trap. Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COMO ESTAS - metra 1:0

22e minuut.
Gibson is nu in balbezit. Harris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibson. Gibson krijgt een gele kaart. Harris roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Harris kan niet meer verder spelen. Moreno komt het veld opgelopen. Chacón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chacón rent richting de bal. Chacón probeert naar een medespeler te passen. Montilla is nu in balbezit. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMO ESTAS 45%, metra 55%.
COMO ESTAS - metra 1:0

46e minuut.
Montilla onderschept slim de pass. Montilla passt de bal zonder na te denken. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado onderschept slim de pass. Picado draait met de bal, schiet en ... Solano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
COMO ESTAS - metra 2:0

57e minuut.
Herrery heeft problemen om de bal te vangen. Bramwell is nu in balbezit. Bramwell speelt de bal door. Pascal rent richting de bal. Pascal draait met de bal, schiet en ... Guerrero bokst de bal weg.

64e minuut.
Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Bramwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramwell geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zagal de bal onder controle te krijgen. Paal!

77e minuut.
Benítez geeft de bal voor. Inworp. García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garrido is nu in balbezit. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COMO ESTAS - metra 2:1

77e minuut.
Montilla probeert naar een medespeler te passen. Picado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garrido. Garrido krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMO ESTAS 55%, metra 45%.
COMO ESTAS - metra 2:1