Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hawkar holaqhace
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Mancilla is nu in balbezit. Mancilla geeft de bal voor. Máñez is nu in balbezit. Otero onderschept slim de pass. Otero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arosemena is nu in balbezit. Dasent rent richting de bal. Arosemena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arosemena krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dasent verovert de bal door een tackle van achteren. Dasent speelt de bal door. Rosas rent richting de bal. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Martínez passt de bal zonder na te denken. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane speelt de bal door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawkar 47%, holaqhace 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hawkar - holaqhace 0:0

47e minuut.
Arosemena kan de bal niet met de borst controleren. Urane is nu in balbezit. Urane passt de bal met de wreef. Otero rent richting de bal. Otero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent onderschept slim de pass. Dasent speelt de bal door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Goncalves trapt de bal weg van het doel. Dasent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasent passt de bal zonder na te denken. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Máñez geeft de bal voor. Betancourt is nu in balbezit. Otero maakt een afschuwelijke overtreding. Otero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawkar 54%, holaqhace 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hawkar - holaqhace 0:0