Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COMO ESTAS unikos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Gibson speelt de bal door. Montilla rent richting de bal. Montilla passt de bal met de wreef. Picado is nu in balbezit. Picado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Velardo kopt de bal weg. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zagal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMO ESTAS - unikos 0:1

9e minuut.
Austin is nu in balbezit. Austin probeert naar een medespeler te passen. Montilla rent richting de bal. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Velardo rent richting de bal. Velardo geeft de bal voor. Klungelig pakt Mayorga de bal. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mayorga passt de bal met de wreef. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Austin onderschept slim de pass. Austin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COMO ESTAS - unikos 0:2

33e minuut.
Herrery geeft een hoge lob. Betancourt kopt de bal weg. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COMO ESTAS - unikos 1:2

37e minuut.
Saladino geeft een lange en hoge pass. Alba speelt de bal door. Picado is nu in balbezit. Picado draait met de bal, schiet en ... Quiroz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COMO ESTAS - unikos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMO ESTAS 60%, unikos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COMO ESTAS - unikos 2:2

55e minuut.
Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal geeft een lange en hoge pass. Picado heeft problemen om de bal te vangen. Montilla rent richting de bal. Montilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Austin rent richting de bal. Herrery begaat een overtreding. Austin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chacón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hurtado controleert de bal met de borst. Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Austin rent richting de bal. Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Herrery probeert naar een medespeler te passen. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Gibson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón geeft de bal voor. Zagal probeert de bal met de borst te controleren. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COMO ESTAS - unikos 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMO ESTAS 43%, unikos 57%.
COMO ESTAS - unikos 2:3