Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shah warior bagoso
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Diez Ríos met een sublieme pass. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando rent richting de bal. Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbley draait met de bal, schiet en ... De La Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés met een sublieme pass. Daar is Henríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hunter controleert de bal met de borst. Julio onderschept slim de pass. Julio probeert naar een medespeler te passen. Aldrete is nu in balbezit. Aldrete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Esperanza geeft de bal voor. Klungelig pakt Obando de bal. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shah warior - bagoso 0:1

33e minuut.
Vivero rent richting de bal. Vivero geeft een lange en hoge pass. Chavarría heeft problemen om de bal te vangen. Chavarría geeft een hoge lob. Diez Ríos kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shah warior 55%, bagoso 45%.
shah warior - bagoso 0:1

77e minuut.
Hunter probeert de bal aan de voet te houden. Garcés is nu in balbezit. Garcés passt de bal met de wreef. Nimbley rent richting de bal. Nimbley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Oviedo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Julio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De León rent richting de bal. De León geeft een hoge lob. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aldrete is nu in balbezit. Aldrete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shah warior - bagoso 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shah warior 53%, bagoso 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shah warior - bagoso 1:1