Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el abuso metra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris passt de bal zonder na te denken. Hugués speelt de bal door. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ... Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris geeft een lange en hoge pass. García kopt de bal weg. Pascal rent richting de bal. Pascal draait met de bal, schiet en ... Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Solano trapt de bal weg van het doel. Gálvez heeft problemen om de bal te vangen. Garrido speelt de bal door. Pascal is nu in balbezit. Pascal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kawano rent richting de bal. Kawano geeft een lange en hoge pass. Garrido kopt de bal weg. Daar is Pascal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bramwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramwell geeft de bal voor. Klungelig pakt Cerezo de bal. Harris rent richting de bal. Harris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez speelt de bal door. Augusto speelt de bal door. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el abuso 39%, metra 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el abuso - metra 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Murillo de bal. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido passt de bal in één keer door. Pascal rent richting de bal. Pascal schiet op doel. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Penedo met een snelle inworp. Augusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garrido krijgt een gele kaart. Augusto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Augusto kan niet meer verder spelen. Mejía komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gálvez is nu in balbezit. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Pascal is nu in balbezit. Pascal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el abuso 51%, metra 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el abuso - metra 0:0