Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chemistry United colombo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Hing geeft een hoge lob. Inworp. Gim met de inworp. Nandi rent richting de bal. Nandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chemistry United - colombo 1:0

13e minuut.
Munisamy geeft een hoge lob. Mupa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng. Cheng krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Madhavi geeft een hoge lob. Chan kopt de bal weg. Phua rent richting de bal. Ngee is nu in balbezit. Ngee schiet op doel. Wee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Nandi rent richting de bal. Mupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi verovert de bal door een tackle van achteren. Nandi onderschept slim de pass. Nandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cheng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Samivelu komt het veld opgelopen.

21e minuut.
ching kopt de bal weg. Hing probeert naar een medespeler te passen. Prakash is nu in balbezit. Ngee onderschept slim de pass. Ngee schiet op doel. Wee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Nandi passt de bal met de wreef. Mupa heeft problemen om de bal te vangen. Law rent richting de bal. Mupa onderschept slim de pass. Mupa haalt uit met een fantastische trap. Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samivelu passt de bal in één keer door. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Munisamy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munisamy krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Teoh niet meer kan verder spelen. Arockriaj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chemistry United 44%, colombo 56%.
Chemistry United - colombo 1:0

55e minuut.
Munisamy rent richting de bal. Munisamy geeft een hoge lob. Hing probeert de bal aan de voet te houden. Chan rent richting de bal. Chan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Madhavi rent richting de bal. Madhavi geeft een lange en hoge pass. Phua kan de bal niet met de borst controleren. Ngee is nu in balbezit. Ngee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Samivelu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phua. Samivelu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Samivelu met een snel genomen vrije trap. Wee met een sublieme pass. Chia kopt de bal weg. Chan is nu in balbezit. Chan geeft een hoge lob. Wee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
ching is nu in balbezit. ching geeft een hoge lob. Lau probeert de bal aan de voet te houden. Jit is nu in balbezit. Jit geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Munisamy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muharam komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lau probeert de bal met de borst te controleren. Jit rent richting de bal. Lau begaat een overtreding. Lau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chemistry United 51%, colombo 49%.
Chemistry United - colombo 1:0