Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars Toapayoh singapore flyer
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha verovert de bal door een tackle van achteren. Hing is nu in balbezit. Asstha is nu in balbezit. Asstha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Toapayoh - singapore flyer 1:0

6e minuut.
Lim kopt de bal weg. Inworp. Chop met de inworp. Asstha kan de bal niet met de borst controleren. Asstha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ang rent richting de bal. Asstha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ang. Ang krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ganase rent richting de bal. Ang verovert de bal door een tackle van achteren. Ang geeft een hoge lob. Low rent richting de bal. Low haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chop geeft een hoge lob. Daar is Ganase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asstha is nu in balbezit. Asstha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ang de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Asstha met een sublieme pass. Hing is nu in balbezit. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing onderschept slim de pass. Hing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Toapayoh 40%, singapore flyer 60%.
All Stars Toapayoh - singapore flyer 1:0

57e minuut.
Lim geeft een lange en hoge pass. Murugan probeert de bal met de borst te controleren. Pak maakt een afschuwelijke overtreding. Pak krijgt een gele kaart. Murugan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sin. Sin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ganase passt de bal in één keer door. Low heeft problemen om de bal te vangen. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Low verovert de bal door een tackle van achteren. Low haalt uit met een fantastische trap. Baskaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ong heeft problemen om de bal te vangen. Sim rent richting de bal. Sim geeft de bal voor. Hoo rent richting de bal. Hoo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
All Stars Toapayoh - singapore flyer 1:1

74e minuut.
Jin rent richting de bal. Hing onderschept slim de pass. Asstha bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha draait met de bal, schiet en ... Er werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Toapayoh - singapore flyer 2:1

76e minuut.
Muruku is nu in balbezit. Muruku geeft een hoge lob. Ang heeft problemen om de bal te vangen. Ling is nu in balbezit. Ling geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Toapayoh 41%, singapore flyer 59%.
All Stars Toapayoh - singapore flyer 2:1