Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5Stars 1Moon colombo
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Liew is nu in balbezit. Khoo onderschept slim de pass. Teo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo onderschept slim de pass. Khoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Madhavi heeft problemen om de bal te vangen. Madhavi passt de bal met de wreef. Liew rent richting de bal. Khoo onderschept slim de pass. Khoo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Chung met een snelle inworp. Liew rent richting de bal. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Chandran onderschept slim de pass. Chandran speelt de bal door. Nandi is nu in balbezit. Nandi haalt uit met een fantastische trap. Teoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Khoo rent richting de bal. Chia is nu in balbezit. Met opzet legt Chung zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chung moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chung schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Law geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pak met een snelle inworp. Chandran is nu in balbezit. Chandran haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Liew rent richting de bal. Khoo verovert de bal door een tackle van achteren. Teo is nu in balbezit. Khoo onderschept slim de pass. Khoo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Liew rent richting de bal. Samivelu onderschept slim de pass. Ngee is nu in balbezit. Khoo is nu in balbezit. Khoo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Hing passt de bal zonder na te denken. Khoo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chandran. Khoo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khoo wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - colombo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5Stars 1Moon 54%, colombo 46%.
5Stars 1Moon - colombo 0:1

46e minuut.
Chandran speelt de bal door. Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ngee de bal. Ngee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - colombo 0:2

49e minuut.
Chia met een sublieme pass. Teo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngee onderschept slim de pass. Khoo rent richting de bal. Khoo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Chia passt de bal in één keer door. Teo bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu verovert de bal door een tackle van achteren. Khoo is nu in balbezit. Khoo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. See met een harde bal richting middenveld. Samivelu rent richting de bal. Chandran verovert de bal door een tackle van achteren. Chandran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5Stars 1Moon 55%, colombo 45%.
5Stars 1Moon - colombo 0:2