Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chemistry United the pro
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Jit speelt de bal door. Ng rent richting de bal. Ng passt de bal zonder na te denken. Dinesh is nu in balbezit. Dinesh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Murthy rent richting de bal. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murthy. Murthy krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Murthy passt de bal zonder na te denken. Dinesh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van ching. Dinesh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mupa. Neo raakt geblesseerd tijdens het duel. Neo met een snel genomen vrije trap. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chemistry United 56%, the pro 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chemistry United - the pro 0:0

67e minuut.
Wee probeert naar een medespeler te passen. Nandi kopt de bal weg. Heng probeert de bal aan de voet te houden. Mupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chemistry United - the pro 1:0

71e minuut.
Hoe geeft de bal voor. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash onderschept slim de pass. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mupa controleert de bal met de borst. Heng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa verovert de bal door een tackle van achteren. Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chemistry United - the pro 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chemistry United 55%, the pro 45%.
Chemistry United - the pro 2:0