Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tactics Wellington All Stars Toapayoh
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Cheng is nu in balbezit. Yee rent richting de bal. Cheng rent richting de bal. Hing onderschept slim de pass. Hing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fan. Fan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ganase onderschept slim de pass. Ganase geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choo met een snelle inworp. Toh geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Baskaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics Wellington - All Stars Toapayoh 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Wellington 59%, All Stars Toapayoh 41%.
Tactics Wellington - All Stars Toapayoh 1:0

55e minuut.
Koh passt de bal met de wreef. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing maakt een afschuwelijke overtreding. Hing krijgt een gele kaart. Siew roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Siew kan niet meer verder spelen. Wong komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fan rent richting de bal. Ong is nu in balbezit. Ong speelt de bal door. Chew rent richting de bal. Chew haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fan met de inworp. Toh heeft problemen om de bal te vangen. Toh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Asstha met een sublieme pass. Ling is nu in balbezit. Dong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Wellington 32%, All Stars Toapayoh 68%.
Tactics Wellington - All Stars Toapayoh 1:0