Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars Toapayoh Tactics Wellington
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mikuni geeft een lange en hoge pass. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo onderschept slim de pass. Boo geeft een hoge lob. Chew krijgt zijn hoofd ertegen. Baskaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Chop met een snelle inworp. Asstha bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew rent richting de bal. Asstha onderschept slim de pass. Asstha geeft een lange en hoge pass. Yee bokst de bal weg.

14e minuut.
Ganase passt de bal zonder na te denken. Pak rent richting de bal. Pak passt de bal zonder na te denken. Asstha rent richting de bal. Asstha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Siew verovert de bal door een tackle van achteren. Asstha rent richting de bal. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha rent richting de bal. Asstha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Toapayoh - Tactics Wellington 1:0

42e minuut.
Chop met de inworp. Asstha is nu in balbezit. Asstha passt de bal zonder na te denken. Ganase rent richting de bal. Ganase geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Toapayoh 50%, Tactics Wellington 50%.
All Stars Toapayoh - Tactics Wellington 1:0

57e minuut.
Cheng trapt de bal weg van het doel. Pak kopt de bal weg. Dong rent richting de bal. Asstha verovert de bal door een tackle van achteren. Asstha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ngee kopt de bal weg. Asstha probeert de bal aan de voet te houden. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha is nu in balbezit. Asstha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Toapayoh - Tactics Wellington 2:0

71e minuut.
Dong geeft een hoge lob. Ling heeft problemen om de bal te vangen. Ling passt de bal met de wreef. Hing is nu in balbezit. Hing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Yee met een harde bal richting middenveld. Ganase kopt de bal weg. Daar is Siew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asstha rent richting de bal. Asstha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ngee probeert naar een medespeler te passen. Mikuni rent richting de bal. Mikuni passt de bal in één keer door. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Choo is nu in balbezit. Choo passt de bal zonder na te denken. Leong is nu in balbezit. Hing rent richting de bal. Hing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Toapayoh 50%, Tactics Wellington 50%.
All Stars Toapayoh - Tactics Wellington 2:0