Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
singapore flyer the pro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Lim de bal. Toh is nu in balbezit. Lim begaat een overtreding. Lim krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sim maakt een afschuwelijke overtreding. Chang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh draait met de bal, schiet en ... Er verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
singapore flyer - the pro 0:1

13e minuut.
Hoe kopt de bal weg. Fong speelt de bal door. Sin rent richting de bal. Ng onderschept slim de pass. Ng schiet op doel. Er verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Chye geeft een lange en hoge pass. Hoe kopt de bal weg. Chye rent richting de bal. Low onderschept slim de pass. Low schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Jin de bal. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh geeft een hoge lob. Toh is nu in balbezit. Toh geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Chye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang geeft een lange en hoge pass. Dinesh maakt een snoekduik en kopt de bal. Er probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sim kopt de bal weg. Sin rent richting de bal. Chang begaat een overtreding. Chang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: singapore flyer 56%, the pro 44%.
singapore flyer - the pro 0:1

49e minuut.
Chang speelt de bal door. Jin rent richting de bal. Jin geeft een lange en hoge pass. Low is nu in balbezit. Low schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Murugan geeft een lange en hoge pass. Choo probeert de bal aan de voet te houden. Low is nu in balbezit. Low haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
singapore flyer - the pro 1:1

60e minuut.
Sin probeert naar een medespeler te passen. Hoo is nu in balbezit. Gan begaat een overtreding. Gan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gan passt de bal zonder na te denken. Ng rent richting de bal. Ng passt de bal in één keer door. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lim geeft een lange en hoge pass. Murugan rent richting de bal. Low rent richting de bal. Hoo is nu in balbezit. Hoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: singapore flyer 61%, the pro 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
singapore flyer - the pro 1:1