Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the pro singapore flyer
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Chye bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye speelt de bal door. Asngari rent richting de bal. Ng verovert de bal door een tackle van achteren. Ng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the pro - singapore flyer 1:0

26e minuut.
Ng speelt de bal door. Dinesh rent richting de bal. Ng is nu in balbezit. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh draait met de bal, schiet en ... Er kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
the pro - singapore flyer 2:0

27e minuut.
Daar is Muruku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ng rent richting de bal. Ng passt de bal met de wreef. Fong is nu in balbezit. Fong geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ng is nu in balbezit. Ang verovert de bal door een tackle van achteren. Ang probeert naar een medespeler te passen. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Low haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
the pro - singapore flyer 2:1

38e minuut.
Doeltrap. Er trapt de bal weg van het doel. Neo speelt de bal door. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the pro - singapore flyer 3:1

41e minuut.
Muruku speelt de bal door. Low is nu in balbezit. Neo rent richting de bal. Low onderschept slim de pass. Low haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the pro 47%, singapore flyer 53%.
the pro - singapore flyer 3:1

51e minuut.
Ang onderschept slim de pass. Gan is nu in balbezit. Ang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Neo geeft de bal voor. Inworp. Murugan met de inworp. Muruku rent richting de bal. Muruku geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ng verovert de bal door een tackle van achteren. Ng passt de bal zonder na te denken. Lim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dinesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinesh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Muruku is nu in balbezit. Neo rent richting de bal. Muruku verovert de bal door een tackle van achteren. Low rent richting de bal. Low haalt uit met een fantastische trap. Rasamy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Heng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
the pro - singapore flyer 3:2

81e minuut.
Choo probeert de bal aan de voet te houden. Murugan rent richting de bal. Hoe met een sublieme pass. Sin is nu in balbezit. Sin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the pro 50%, singapore flyer 50%.
the pro - singapore flyer 3:2