Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5Stars 1Moon All Stars Toapayoh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Meng onderschept slim de pass. Meng probeert naar een medespeler te passen. Wah is nu in balbezit. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ganase geeft de bal voor. Asstha rent richting de bal. Hing is nu in balbezit. Asstha is nu in balbezit. Asstha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - All Stars Toapayoh 0:1

25e minuut.
Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah geeft een lange en hoge pass. Liew kopt de bal weg. Pak probeert de bal met de borst te controleren. Pak passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wah passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Teo de bal. Asstha is nu in balbezit. Hing is nu in balbezit. Hing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5Stars 1Moon 45%, All Stars Toapayoh 55%.
5Stars 1Moon - All Stars Toapayoh 0:1

51e minuut.
Ganase met een sublieme pass. Hing is nu in balbezit. Asstha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing rent richting de bal. Hing draait met de bal, schiet en ... See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Daar is Ganase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandran rent richting de bal. Meng maakt een afschuwelijke overtreding. Meng krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Teo heeft problemen om de bal te vangen. Meng rent richting de bal. Meng passt de bal zonder na te denken. Asstha rent richting de bal. Asstha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - All Stars Toapayoh 0:2

81e minuut.
Teo kopt de bal weg. Ganase bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew onderschept slim de pass. Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - All Stars Toapayoh 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5Stars 1Moon 48%, All Stars Toapayoh 52%.
5Stars 1Moon - All Stars Toapayoh 1:2