Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
colombo singapore flyer
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sin onderschept slim de pass. Cheng verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng geeft een lange en hoge pass. Jin rent richting de bal. Ngee onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ngee verovert de bal door een tackle van achteren. Ngee passt de bal in één keer door. Khoo is nu in balbezit. Khoo haalt uit met een fantastische trap. Er probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
colombo - singapore flyer 1:0

20e minuut.
Sim verovert de bal door een tackle van achteren. Sim probeert naar een medespeler te passen. Muruku rent richting de bal. Muruku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
colombo - singapore flyer 1:1

24e minuut.
Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngee onderschept slim de pass. Jin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheng komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
colombo - singapore flyer 2:1

28e minuut.
Hing probeert naar een medespeler te passen. Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan geeft een hoge lob. Madhavi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombo 55%, singapore flyer 45%.
colombo - singapore flyer 2:1

53e minuut.
Lau heeft problemen om de bal te vangen. Lau geeft de bal voor. Ngee kopt de bal weg. Klungelig pakt Khoo de bal. Khoo draait met de bal, schiet en ... Er verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Low heeft problemen om de bal te vangen. Chye is nu in balbezit. Low verovert de bal door een tackle van achteren. Muruku is nu in balbezit. Muruku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Teoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Chia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pak de bal. Ngee rent richting de bal. Khoo is nu in balbezit. Khoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
colombo - singapore flyer 3:1

60e minuut.
Low is nu in balbezit. Low passt de bal in één keer door. Muruku is nu in balbezit. Muruku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
colombo - singapore flyer 3:2

69e minuut.
Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku verovert de bal door een tackle van achteren. Muruku passt de bal zonder na te denken. Low rent richting de bal. Low schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Khoo onderschept slim de pass. Khoo passt de bal zonder na te denken. Sin rent richting de bal. Ngee onderschept slim de pass. Ngee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombo 60%, singapore flyer 40%.
colombo - singapore flyer 3:2