Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batavia United 5Stars 1Moon
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Kwong geeft een hoge lob. Inworp. Soh met een snelle inworp. Soh is nu in balbezit. Soh geeft een hoge lob. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muthu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Teo passt de bal in één keer door. Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah met een sublieme pass. Hing is nu in balbezit. Hing geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak is nu in balbezit. Muthu is nu in balbezit. Pak is nu in balbezit. Pak draait met de bal, schiet en ... See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pak de bal. Pak probeert naar een medespeler te passen. Nandi rent richting de bal. Nandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batavia United - 5Stars 1Moon 0:1

31e minuut.
Loh kopt de bal weg. Nandan probeert de bal aan de voet te houden. Nandan geeft een hoge lob. Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. Soh geeft een lange en hoge pass. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Teo met een sublieme pass. Liew rent richting de bal. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batavia United 45%, 5Stars 1Moon 55%.
Batavia United - 5Stars 1Moon 0:1

59e minuut.
Teo probeert naar een medespeler te passen. Nandi is nu in balbezit. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi onderschept slim de pass. Nandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Teo probeert naar een medespeler te passen. Liew rent richting de bal. Pak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batavia United 31%, 5Stars 1Moon 69%.
Batavia United - 5Stars 1Moon 0:1