Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5Stars 1Moon singapore flyer
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lim rent richting de bal. Chandran is nu in balbezit. Chandran passt de bal zonder na te denken. Nandi rent richting de bal. Nandi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Chung met een snelle inworp. Pak rent richting de bal. Pak speelt de bal door. Chung geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nandi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - singapore flyer 1:0

10e minuut.
Teo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang verovert de bal door een tackle van achteren. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Low draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Nandan de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5Stars 1Moon - singapore flyer 1:1

21e minuut.
Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandran rent richting de bal. Ang is nu in balbezit. Chandran onderschept slim de pass. Chandran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - singapore flyer 2:1

33e minuut.
Ang rent richting de bal. Chandran verovert de bal door een tackle van achteren. Chandran passt de bal zonder na te denken. Nandi is nu in balbezit. Nandi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Er trapt de bal weg. Muruku kopt de bal weg. Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Low onderschept slim de pass. Low draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pak is nu in balbezit. Pak speelt de bal door. Ang probeert de bal met de borst te controleren. Chandran rent richting de bal. Chandran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Er trapt de bal weg van het doel. Liew kopt de bal weg. Klungelig pakt Ang de bal. Nandi is nu in balbezit. Nandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5Stars 1Moon 42%, singapore flyer 58%.
5Stars 1Moon - singapore flyer 2:1

61e minuut.
Nandi heeft problemen om de bal te vangen. Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin passt de bal met de wreef. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wah met de inworp. Teo heeft problemen om de bal te vangen. Muruku rent richting de bal. Muruku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5Stars 1Moon - singapore flyer 2:2

90e minuut.
Chung geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Muruku de bal onder controle te krijgen. Ang kopt de bal weg. Low rent richting de bal. Low haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - singapore flyer 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5Stars 1Moon 53%, singapore flyer 47%.
5Stars 1Moon - singapore flyer 2:3