Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
colombo Batavia United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Ngee speelt de bal door. Klungelig pakt Khoo de bal. Chung begaat een overtreding. Khoo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ngee neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Samivelu is nu in balbezit. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu onderschept slim de pass. Muthu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
colombo - Batavia United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombo 54%, Batavia United 46%.
colombo - Batavia United 0:1

61e minuut.
Loh bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu heeft problemen om de bal te vangen. Samivelu probeert naar een medespeler te passen. Ngee is nu in balbezit. Ngee haalt uit met een fantastische trap. Dong bokst de bal weg.

65e minuut.
Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chia onderschept slim de pass. Chia met een sublieme pass. Ngee rent richting de bal. Ngee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lau rent richting de bal. Lau met een sublieme pass. Law rent richting de bal. Pak is nu in balbezit. Pak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Teoh met een sublieme pass. Klungelig pakt Ngee de bal. Loh speelt de bal door. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
colombo - Batavia United 1:1

85e minuut.
Madhavi geeft een hoge lob. Chung heeft problemen om de bal te vangen. Ngee is nu in balbezit. Ngee haalt uit met een fantastische trap. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
colombo - Batavia United 2:1

86e minuut.
Cheng met een sublieme pass. Teng rent richting de bal. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngee is nu in balbezit. Ngee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu passt de bal zonder na te denken. Ngee rent richting de bal. Ngee draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poh de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombo 42%, Batavia United 58%.
colombo - Batavia United 2:1