Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chemistry United singapore flyer
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Prakash geeft een hoge lob. Jit speelt de bal door. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi rent richting de bal. Nandi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Low onderschept slim de pass. Low passt de bal in één keer door. Prakash is nu in balbezit. Muruku rent richting de bal. Muruku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Murthy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jit geeft de bal voor. ching speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
ching is nu in balbezit. ching probeert naar een medespeler te passen. Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa onderschept slim de pass. Mupa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jit passt de bal zonder na te denken. Lim rent richting de bal. Lim geeft een hoge lob. Low is nu in balbezit. Low haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sim rent richting de bal. Khoo verovert de bal door een tackle van achteren. Khoo met een sublieme pass. Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit geeft de bal voor. Er probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chemistry United 40%, singapore flyer 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chemistry United - singapore flyer 0:0

57e minuut.
Muruku rent richting de bal. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. ching begaat een overtreding. Low raakt geblesseerd tijdens het duel. Muruku wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. ching is nu in balbezit. Muruku onderschept slim de pass. Muruku draait met de bal, schiet en ... Wee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chemistry United - singapore flyer 0:1

76e minuut.
Ang is nu in balbezit. ching onderschept slim de pass. ching met een sublieme pass. Mupa rent richting de bal. Mupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chemistry United 58%, singapore flyer 42%.
Chemistry United - singapore flyer 0:1