Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the pro Batavia United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Gan passt de bal met de wreef. Chang probeert de bal aan de voet te houden. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh haalt uit met een fantastische trap. Dong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the pro - Batavia United 1:0

14e minuut.
Fong geeft de bal voor. Chye bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye probeert naar een medespeler te passen. Dinesh is nu in balbezit. Dinesh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Chung trapt de bal weg. Gan kopt de bal weg. Choy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Fong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hoe rent richting de bal. Soh begaat een overtreding. Hoe raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dinesh is nu in balbezit. Ng is nu in balbezit. Ng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Choy geeft een lange en hoge pass. Esawaran rent richting de bal. Esawaran passt de bal zonder na te denken. Dinesh rent richting de bal. Dinesh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Heng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pak rent richting de bal. Heng is nu in balbezit. Pak onderschept slim de pass. Pak haalt uit met een fantastische trap. Rasamy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the pro 54%, Batavia United 46%.
the pro - Batavia United 1:0

57e minuut.
Loh heeft problemen om de bal te vangen. Ng is nu in balbezit. Ng passt de bal met de wreef. Dinesh rent richting de bal. Dinesh schiet op doel. Dong bokst de bal weg.

61e minuut.
Ng met een sublieme pass. Chung rent richting de bal. Met opzet legt Dinesh zijn tegenspeler op de grond. Dinesh krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Chang met een sublieme pass. Loh is nu in balbezit. Chye maakt een afschuwelijke overtreding. Chye krijgt een gele kaart. Loh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heng controleert de bal met de borst. Muthu rent richting de bal. Muthu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the pro 46%, Batavia United 54%.
the pro - Batavia United 1:0