Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batavia United the pro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Chung rent richting de bal. Ng verovert de bal door een tackle van achteren. Esawaran is nu in balbezit. Ng onderschept slim de pass. Ng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan geeft een hoge lob. Daar is Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Soh is nu in balbezit. Hoe verovert de bal door een tackle van achteren. Hoe geeft een lange en hoge pass. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Poh de bal. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran onderschept slim de pass. Ng rent richting de bal. Ng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ng is nu in balbezit. Ng passt de bal in één keer door. Daar is Poh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinesh rent richting de bal. Dinesh haalt uit met een fantastische trap. Dong bokst de bal weg.

33e minuut.
Teng heeft problemen om de bal te vangen. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Teng zijn tegenspeler op de grond. Ng raakt geblesseerd tijdens het duel. Chang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batavia United 62%, the pro 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batavia United - the pro 0:0

69e minuut.
Loh passt de bal zonder na te denken. Teng is nu in balbezit. Teng speelt de bal door. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batavia United - the pro 0:1

75e minuut.
Dinesh kopt de bal weg. Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran passt de bal met de wreef. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batavia United 43%, the pro 57%.
Batavia United - the pro 0:1