Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la furia Deportivo abandonados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Obert is nu in balbezit. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo met een sublieme pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cuadrado geeft een hoge lob. Valenti kopt de bal weg. Klungelig pakt Ponciano de bal. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Arraiza trapt de bal weg van het doel. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arraiza speelt de bal door. Unanue heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Arraiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Corrales is nu in balbezit. Obert verovert de bal door een tackle van achteren. Obert geeft een hoge lob. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Duch speelt de bal door. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo passt de bal in één keer door. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la furia - Deportivo abandonados 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la furia 39%, Deportivo abandonados 61%.
la furia - Deportivo abandonados 1:0

50e minuut.
Obert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echevarria met een snelle inworp. Cornejo heeft problemen om de bal te vangen. Cornejo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Cuadrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal met de wreef. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Algarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Unanue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo begaat een overtreding. Cornejo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara rent richting de bal. Guevara met een sublieme pass. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la furia - Deportivo abandonados 1:1

65e minuut.
Unanue speelt de bal door. Algarra rent richting de bal. Algarra geeft een hoge lob. Ibarra rent richting de bal. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Morales rent richting de bal. Corrales begaat een overtreding. Corrales krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Valenti rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la furia 40%, Deportivo abandonados 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la furia - Deportivo abandonados 1:1