Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suchi OLAKASE PG
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Frisan is nu in balbezit. Macia rent richting de bal. Macia passt de bal zonder na te denken. Camargo is nu in balbezit. Camargo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Coscujuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscujuela passt de bal met de wreef. Frisan met een sublieme pass. Payo rent richting de bal. Payo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Climent heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado rent richting de bal. Duch begaat een overtreding. Duch krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bermudez rent richting de bal. Bermudez speelt de bal door. Camargo rent richting de bal. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bermudez is nu in balbezit. Bermudez passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Climent de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frutos zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Conlledo probeert naar een medespeler te passen. Frisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisan probeert naar een medespeler te passen. Payo bereikt de bal nog maar net als eerste. Payo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Conlledo met de inworp. Galarza rent richting de bal. Galarza geeft de bal voor. Camargo probeert de bal aan de voet te houden. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suchi 56%, OLAKASE PG 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
suchi - OLAKASE PG 0:0

50e minuut.
Climent geeft de bal voor. Iglesias rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parrado. Parrado krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Salcedo met een harde bal richting middenveld. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Climent is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Coscujuela geeft een hoge lob. Conlledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlledo passt de bal met de wreef. Payo rent richting de bal. Payo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Galarza passt de bal in één keer door. Coscujuela is nu in balbezit. Bermudez rent richting de bal. Coscujuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscujuela geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Duch met een sublieme pass. Daar is Climent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Coscujuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado rent richting de bal. Met opzet legt Coscujuela zijn tegenspeler op de grond. Coscujuela krijgt een gele kaart. Maldonado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Galarza rent richting de bal. Frisan is nu in balbezit. Frisan probeert naar een medespeler te passen. Payo bereikt de bal nog maar net als eerste. Payo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suchi 53%, OLAKASE PG 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
suchi - OLAKASE PG 0:0