Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc salia murcielagos 33
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa passt de bal met de wreef. Daar is Ayestaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay is nu in balbezit. Garay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Andrade passt de bal in één keer door. Andres is nu in balbezit. Andres geeft de bal voor. Alamo is nu in balbezit. Alamo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Alamo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reyes komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Company probeert de bal aan de voet te houden. Arcilla is nu in balbezit. Arcilla met een sublieme pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rego met de inworp. Matallana kan de bal niet met de borst controleren. Iguereta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matallana verovert de bal door een tackle van achteren. Matallana geeft een lange en hoge pass. Corbacho bokst de bal weg. Ayestaran springt en kopt de bal. Corbacho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cifuentes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Conesa de bal. Andres rent richting de bal. Andres geeft een hoge lob. Iguereta rent richting de bal. Cordera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Andrade passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reyes de bal. Cardenas is nu in balbezit. Cardenas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Reyes de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ruiz met de inworp. Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Conesa geeft de bal voor. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Regil trapt de bal weg. Cardenas met een sublieme pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cordera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Reyes rent richting de bal. Company verovert de bal door een tackle van achteren. Cardenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cardenas haalt uit met een fantastische trap. Camacho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Conesa is nu in balbezit. Andrade onderschept slim de pass. Andrade geeft een lange en hoge pass. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salia 62%, murcielagos 33 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc salia - murcielagos 33 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardenas rent richting de bal. Cardenas haalt uit met een fantastische trap. Conesa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Company geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arcilla met een snelle inworp. Cardenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rego speelt de bal door. Klungelig pakt Iguereta de bal. Iguereta probeert naar een medespeler te passen. Cardenas rent richting de bal. Cardenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc salia 61%, murcielagos 33 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc salia - murcielagos 33 0:0