Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coloridos Club Social y Deportivo Xelajú 
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Force speelt de bal door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra begaat een overtreding. Algarra krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Maldonado springt en kopt de bal. Contador bereikt de bal nog maar net als eerste. Contador geeft de bal voor. Coutińo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutińo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Force passt de bal in één keer door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal in één keer door. Contador bereikt de bal nog maar net als eerste. Contador geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tejero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coloridos - Club Social y Deportivo Xelajú  0:1

41e minuut.
López heeft problemen om de bal te vangen. Force is nu in balbezit. Force met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Tejero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera rent richting de bal. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Paisano rent richting de bal. Paisano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coloridos 49%, Club Social y Deportivo Xelajú  51%.
coloridos - Club Social y Deportivo Xelajú  0:1

51e minuut.
Contador bereikt de bal nog maar net als eerste. Contador speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. Tejero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coloridos - Club Social y Deportivo Xelajú  0:2

55e minuut.
Contador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Contador zijn tegenspeler op de grond. Contador krijgt een gele kaart.

68e minuut.
López probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Force bereikt de bal nog maar net als eerste. López speelt de bal door. Tellaeche rent richting de bal. Tellaeche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Salanova met een sublieme pass. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra speelt de bal door. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Coutińo is nu in balbezit. Coutińo met een sublieme pass. Leonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Tejero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tellaeche met een sublieme pass. Leonardo rent richting de bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coloridos 57%, Club Social y Deportivo Xelajú  43%.
coloridos - Club Social y Deportivo Xelajú  0:2