Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLAKASE PG coloridos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado geeft de bal voor. Frutos is nu in balbezit. Frutos geeft de bal voor. Camargo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Macia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macia geeft de bal voor. Daar is Leonardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camargo is nu in balbezit. Camargo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. López begaat een overtreding. López krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAKASE PG 49%, coloridos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLAKASE PG - coloridos 0:0

56e minuut.
Galarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarza is nu in balbezit. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubria. Maldonado raakt geblesseerd tijdens het duel. Galarza met een snel genomen vrije trap. Corzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo onderschept slim de pass. Camargo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAKASE PG 51%, coloridos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLAKASE PG - coloridos 0:0