Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NamDinhFC07 chizminh
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Huy Thành geeft een lange en hoge pass. Nhật Bảo Long speelt de bal door. Quang Trường heeft problemen om de bal te vangen. Văn Toản rent richting de bal. Văn Toản draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bình speelt de bal door. Văn Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Toản passt de bal in één keer door. Xuân Thiện rent richting de bal. Xuân Thiện met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Việt Cương bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Cương geeft de bal voor. Văn Toản is nu in balbezit. Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Hoài Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Duy kopt de bal weg. Minh Bắc is nu in balbezit. Văn Toản verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Toản draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Quang Ðức niet meer kan verder spelen. Thái Sơn komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Huy Thành rent richting de bal. Hoàng Tâm rent richting de bal. Hoàng Tâm passt de bal zonder na te denken. Hoài Phong is nu in balbezit. Hoài Phong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NamDinhFC07 59%, chizminh 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NamDinhFC07 - chizminh 0:0

50e minuut.
Hoàng Trưởng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Toản onderschept slim de pass. Văn Toản probeert naar een medespeler te passen. Nhật Bảo Long rent richting de bal. Nhật Bảo Long geeft de bal voor. Thái Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Quang Vinh geeft de bal voor. Huy Thành kopt de bal weg. Việt Cương heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Anh rent richting de bal. Ðức Anh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Quang Trường is nu in balbezit. Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Dũng passt de bal met de wreef. Bình is nu in balbezit. Bình haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thái Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Quang Linh is nu in balbezit. Quang Linh passt de bal met de wreef. Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình draait met de bal, schiet en ... Quang Vinh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NamDinhFC07 - chizminh 1:0

89e minuut.
Ðức Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Anh passt de bal zonder na te denken. Hoài Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NamDinhFC07 - chizminh 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NamDinhFC07 55%, chizminh 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NamDinhFC07 - chizminh 1:1