Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spurs FC kar98K
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Hồng Phát heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tâm speelt de bal door. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hạnh geeft een lange en hoge pass. Thành Công is nu in balbezit. Hoàng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Phúc verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Phúc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tiến Ðức heeft problemen om de bal te vangen. Thế Phúc verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Phúc probeert naar een medespeler te passen. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tiến Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Ðức geeft een lange en hoge pass. Anh Tâm met een sublieme pass. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công schiet op doel. Paal! Hồng Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tiến Ðức rent richting de bal. Tiến Ðức met een sublieme pass. Quang Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Phát haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nam Phương is nu in balbezit. Hạnh onderschept slim de pass. Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Quang Nguyên is nu in balbezit. Quang Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hoàng Minh controleert de bal met de borst. Anh Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tâm met een sublieme pass. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công schiet op doel. Hồng Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spurs FC 37%, kar98K 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spurs FC - kar98K 0:0

53e minuut.
Thế Phúc speelt de bal door. Hoàng Quân heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quân geeft de bal voor. Thành Công heeft problemen om de bal te vangen. Thành Công draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spurs FC - kar98K 1:0

61e minuut.
Hoàng Minh rent richting de bal. Thành Công rent richting de bal. Thành Công schiet op doel. Hoàng Minh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ngọc Dũng is nu in balbezit. Việt Nam is nu in balbezit. Việt Nam passt de bal in één keer door. Thành Công rent richting de bal. Thành Công draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spurs FC - kar98K 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spurs FC 37%, kar98K 63%.
Spurs FC - kar98K 2:0