Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chizminh Spurs FC
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Klungelig pakt Tuấn Linh de bal. Quang Trường rent richting de bal. Hoàng Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công schiet op doel. Quang Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
chizminh - Spurs FC 0:1

18e minuut.
Minh Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh begaat een overtreding. Tuấn Linh krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hoàng Long geeft een hoge lob. Hoài Phong heeft problemen om de bal te vangen. Duy Thắng is nu in balbezit. Hoài Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Phong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hoàng Tâm passt de bal in één keer door. Hùng Anh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung Kiên. Hùng Anh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hùng Anh kan niet meer verder spelen. Bật Hiếu komt het veld opgelopen. Quang Trường zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoài Phong maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ðức Anh is nu in balbezit. Ðức Anh geeft een hoge lob. Hoài Phong is nu in balbezit. Hoài Phong schiet op doel. Minh Kiệt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hoàng Long passt de bal in één keer door. Hoàng Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Nam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Việt Nam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chizminh 42%, Spurs FC 58%.
chizminh - Spurs FC 0:1

48e minuut.
Hoài Phong passt de bal in één keer door. Thế Phúc rent richting de bal. Thế Phúc met een sublieme pass. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công schiet op doel. Quang Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Duy Thắng is nu in balbezit. Hoài Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoài Phong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bật Hiếu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường geeft de bal voor. Anh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Anh onderschept slim de pass. Ðức Anh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Phúc speelt de bal door. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chizminh 38%, Spurs FC 62%.
chizminh - Spurs FC 0:1