Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B34 SBTC Spurs FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Việt Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Nam geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng Quân de bal. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
B34 SBTC - Spurs FC 0:1

6e minuut.
Hạnh kopt de bal weg. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân passt de bal in één keer door. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công haalt uit met een fantastische trap. Phước Lộc bokst de bal weg.

23e minuut.
Trung Hinh met een sublieme pass. Klungelig pakt Quang Hòa de bal. Việt Nam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Việt Nam moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Việt Nam schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thành Công is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trung Kiên komt bij de bal en schiet. Phước Lộc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B34 SBTC - Spurs FC 0:2

40e minuut.
Trung Kiên met een sublieme pass. Phi Cường is nu in balbezit. Phi Cường passt de bal zonder na te denken. Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hoàng Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh is nu in balbezit. Dương Khánh passt de bal in één keer door. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy haalt uit met een fantastische trap. Minh Kiệt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minh Kiệt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dương Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công rent richting de bal. Thành Công haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B34 SBTC 52%, Spurs FC 48%.
B34 SBTC - Spurs FC 0:2

65e minuut.
Xuân Trường raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duy Hoàng komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nam Phương kopt de bal weg. Inworp. Duy Thắng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phước Lộc heeft problemen om de bal te vangen. Phước Lộc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Phước Lộc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B34 SBTC 38%, Spurs FC 62%.
B34 SBTC - Spurs FC 0:2