Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spurs FC B34 SBTC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Thế Phúc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thành Công de bal. Thế Phúc rent richting de bal. Gia Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Huy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dương Khánh is nu in balbezit. Thế Phúc onderschept slim de pass. Thế Phúc passt de bal met de wreef. Gia Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dương Khánh onderschept slim de pass. Dương Khánh passt de bal in één keer door. Gia Huy rent richting de bal. Phi Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Cường draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Xuân Trường is nu in balbezit. Trung Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Kiên met een sublieme pass. Thành Công rent richting de bal. Thành Công schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Nam geeft een lange en hoge pass. Phước Lộc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Phước Lộc met een sublieme pass. Gia Huy rent richting de bal. Anh Tâm verovert de bal door een tackle van achteren. Phi Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Phi Cường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spurs FC - B34 SBTC 0:1

38e minuut.
Duy Thắng geeft een hoge lob. Thế Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Phúc probeert naar een medespeler te passen. Thành Công rent richting de bal. Thành Công schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Minh Kiệt trapt de bal weg van het doel. Việt Nam controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dương Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trung Hinh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spurs FC 51%, B34 SBTC 49%.
Spurs FC - B34 SBTC 0:1

51e minuut.
Anh Dũng geeft de bal voor. Xuân Trường kopt de bal weg. Phi Cường speelt de bal door. Gia Huy heeft problemen om de bal te vangen. Gia Huy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Minh Kiệt niet meer kan verder spelen. Huy Anh komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Anh Dũng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duy Thắng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phước Lộc bereikt de bal nog maar net als eerste. Phước Lộc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh geeft de bal voor. Anh Dũng is nu in balbezit. Gia Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Huy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spurs FC 66%, B34 SBTC 34%.
Spurs FC - B34 SBTC 0:1