Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chizminh Bình Định 7 Sanh
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tiến Tùng passt de bal zonder na te denken. Hoài Phong is nu in balbezit. Hoài Phong passt de bal zonder na te denken. Ðức Anh is nu in balbezit. Ðức Anh haalt uit met een fantastische trap. Tấn Trương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Hoàng Tâm met de inworp. Hùng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Dũng onderschept slim de pass. Hoài Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Phong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sơn Hải rent richting de bal. Hoàng Tâm onderschept slim de pass. Hoàng Tâm probeert naar een medespeler te passen. Hoài Phong rent richting de bal. Hoài Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chizminh - Bình Định 7 Sanh 1:0

19e minuut.
Mạnh Tường bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Tường geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minh Thái de bal. Hoài Phong rent richting de bal. Hoài Phong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu geeft de bal voor. Tấn Nam heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Anh rent richting de bal. Ðức Anh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hùng Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Hùng Anh met een sublieme pass. Klungelig pakt Anh Trung de bal. Ðức Anh is nu in balbezit. Ðức Anh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ðức Anh is nu in balbezit. Ðức Anh schiet op doel. Tấn Nam controleert de bal met de borst. Ðức Anh is nu in balbezit. Ðức Anh geeft een lange en hoge pass. Tấn Trương bokst de bal weg.

44e minuut.
Hoàng Long is nu in balbezit. Mạnh Tường verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Tường passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoài Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoài Phong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chizminh 22%, Bình Định 7 Sanh 78%.
chizminh - Bình Định 7 Sanh 1:0

52e minuut.
Mạnh Tường bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Tài rent richting de bal. Hoàng Trưởng begaat een overtreding. Tấn Tài raakt geblesseerd tijdens het duel. Quang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tấn Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Tài schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hoàng Tâm is nu in balbezit. Hoàng Tâm geeft de bal voor. Tấn Nam kopt de bal weg. Hoài Phong rent richting de bal. Hoài Phong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sơn Hải is nu in balbezit. Sơn Hải passt de bal met de wreef. Tấn Tài rent richting de bal. Tấn Tài draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Minh Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Đình Lân ... Strafschop! Đình Lân krijgt een gele kaart. Hoài Phong raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðức Anh kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chizminh 37%, Bình Định 7 Sanh 63%.
chizminh - Bình Định 7 Sanh 1:0